O'Daddy Lampen

Bekend van TV! U heeft deze producten wellicht wel gezien bij Rob's Grote Tuinverbouwing.

Verlichting in een tuin is de kers op de taart. Bekabelde verlichting laten plaatsen is een dure aangelegenheid en blijft ten allen tijden geld kosten. Er zullen kabels gelegd en weggewerkt moeten worden. Daarnaast moet er eventueel een aanpassing worden gemaakt in de meterkast. Solar tuinverlichting van O'daddy bied daarin de uitkomst. Ideaal om zonder bedrading verlichting in uw tuin te krijgen. Een groot solar paneel voor maximale lading en accu's die daarop zijn afgestemd zorgen voor een makkelijke installatie en geen kosten achteraf. U zult veel branduren plezier hebben van deze wandlampen.

Deze lampen hebben een andere werking als de normale tuinlampen. De meeste lampen van O'Daddy hebben een ingebouwde bewegingsmelder. Deze bewegingsmelder reserveert een gedeelte van de accu voor zijn werking. Daartoe hebben deze lampen een ingebouwde begrenzer in de accu. Dit zorgt ervoor dat de lampen een bepaald accu percentage moet behouden. Door de mooie maar ook felle verlichting, is uw tuin in de donkere tijden niet alleen verlicht maar heeft ook een leuke sfeer.

Tip:
Er zit een beschermende folie op de reflectie plaat, deze moet u verwijderen voor het beste resultaat. Maak regelmatig het solar paneel schoon voor maximale lading.

Extra informatie: Plaats de lamp altijd op zonnige plekken om een optimaal resultaat te bereiken.
Voor een optimale werking van het solar paneel dient u deze regelmatig te reinigen met O'DADDY Solar Panel Cleaner X1.