Bonfire vuurschalen

Deze Deense BBQ van bonfire biedt alle mogelijkheden om een volledige maaltijd in één keer te bereiden. Grillen, barbecuen, bakken, braden en koken, samen met je kinderen, familie of vrienden genieten van het vuur, het eten en elkaar.

In de mooi vormgegeven pannen met deksel kun je boven het houtvuur je aardappels, groenten, soepen of andere gerechten klaarmaken. Op de geëmailleerde bakplaat kun je heerlijk paella of je ontbijtje maken. Barbequen op het rooster boven een mooi kolenbed in de Bon-Fire vuurschaal is gemakkelijk en veilig.

In tussentijd kunnen de kinderen pannenkoeken bakken, popcorn maken en brood aan de stick afbakken.

Bon Fire is compact, goed van kwaliteit en betaalbaar.

Bon Fire Buitenkeuken bied u een totaal pakket aan buitenkook oplossingen. Zowel de professional chef als uw kind genieten van Bon Fire. 

Popcorn maken op uw bonfire

Popcorn maken is het leukste wat er is voor kinderen en natuurlijk voor volwassen. Tijdens het barbecuen, vuurtje stoken of boven de vuurkorf kun je naast popcorn ook tammekastanjes, beukenootjes of walnoten poffen.

Laat de kinderen het proces zien hoe gedroogde mais boven open vuur veranderd in heerlijk popcorn. Het geluid van het poffen en de geur van de warme mais zal ieder kind boeien.

De lange steel van de koekenpan ( 130 cm. lang ) waarop de poptop geplaatst kan worden is veilig en goed te hanteren. Wanneer de popcorn klaar is kun je je eigen gemaakte popcorn uit serveren in de omgedraaide poptop.