Dinoworld bij tuincentrum 

De Struukakkers

Woensdag 19 juli tot en met Dinsdag 8 augustus

[ERMELO] Voor een paar weken verandert tuincentrum de Struukakkers in Ermelo tot een groene jungle waar levensgrote dinosaurussen de baas zijn. Midden in de zomervakantie kunnen kinderen in het tuincentrum op zoek naar eeuwenoude dino-eieren, een leerzame speurtocht spelen, mooie tekeningen maken, naar botten graven in een zandbak en ondertussen leuke dingen winnen. De toegang voor dit zomeruitje is gratis.

Terwijl de (groot)ouders tussen alle mooie, bloeiende planten en heesters aan het neuzen zijn, kunnen de (klein)kinderen op ontdekkingsreis met de mega figuren van Dinoworld. Lang speuren zal niet nodig zijn. Je vindt de T-Rex en z'n vrienden vrij makkelijk door de reusachtig grote voetsporen die ze achterlaten. Elk van de metershoge dino's die je tegenkomt leert je iets over de dino-geschiedenis.

Selfie

Alle dinosaurussen zijn heel erg groot maar hebben allemaal een pluche vacht, je mag ze best aaien. Soms kun je op een knop drukken en dan maken de dino's een brullend geluid of een stoere beweging. Voor wie het durft gaan de dino's ook met de kinderen op de foto.

Horeca

Na het spelen kan jong en oud in de Coffeecorner van het tuincentrum terecht voor een lekkere verfrissing. Daar vind je allerlei warme en koud lunchgerechten, lekker gebak en verschillende drankjes. Pas wel op dat je niet wordt opgegeten door hongerige dino's!

Info

Kolbaanweg Ermelo
www.de-struukakkers.nl
0341 551 585