Maaien zonder motor

Wanneer u van een gazon houdt met een Engelse uitstraling, met een halmhoogte tot 4 cm houdt of slechts een klein gazon te maaien hebt, dan is een handkooimaaier van WOLF-Garten precies goed. Die maakt zo goed als stil en is zonder benzine of stroom totaal milieuvriendelijk. En u heeft ook nog eens gezonde lichaamsbeweging.

Elektro- & accumaaiers van WOLF-Garten

Licht en milieuvriendelijk maaien

De elektro- & accumaaiers van WOLF-Garten zijn lichter van gewicht en beduidend stiller dan vergelijkbare grasmaaiers met benzinemotoren - en daarnaast een stuk milieuvriendelijker. De rustige loop is rustgevend voor uw oren wat het maaien aangenaam maakt. Bovendien zijn ze altijd gebruiksklaar - regelmatige onderhoudswerkzaamheden zijn niet van toepassing.

Het innovatieve ACC- en CCM-systeem

Perfecte snede en optimale grasopvang met het ACC-systeem

Alle nieuwe A-SERIE elektromaaiers zijn uitgerust met het nieuwe Advanced cut and collect systeem. De zuigende werking van de luchtstroom zorgt er zelfs bij hoog en vochtig gras voor, dat de grashalmen worden opgericht (blauwe pijlen), waardoor een prachtig gelijkmatig maaibeeld ontstaat.
Tegelijkertijd wordt het verstopt raken van het uitwerpkanaal voorkomen en zorgt het systeem voor een optimale vulling van de grasopvangzak. Dankzij deze functie hoeft u de grasopvangzak minder vaak te legen.

De nieuwe generatie met het unieke CCM-systeem

CCM staat daarbij voor de Engelse begrippen "Cut", "Collect" en "Mulch" - in goed Nederlands "Maaien", "Opvangen" en "Mulchen". Met een regelaar wisselt u snel en eenvoudig tussen de functies grasmaaien, opvangen van grasresten in de opvangzak en mulchen. Gewoon een apparaat met drievoudig voordeel.