Heuchera, da's een mooie bladplant! 

Heuchera:

Heuchera is een bekende bladplant in verschillende kleuren.De kleurenvariëteit is erg divers. Van diep donkerrood naar oranje caramelkleurig, van donkerpurper tot lemongroen.De nederlandse naam is Purperklokje, verwijzend naar de bloeiwijze. Maar de Heuchera heeft meer waarde als bladplant dan de onopvallende bloeiwijze.Heuchera's laten zich goed combineren met andere planten. In borders geeft het blad een rustpunt tussen de uitbundig bloeiende planten.Ook als groepsbeplanting komt Heuchera sterk tot uiting. 

Verzorging:

Heuchera's kunt u het beste op een halfschaduwrijke plaats planten. Een zonnige standplaats is ook mogelijk, maar zorg dan dat ze voldoende vocht krijgen.De kern van de planten hebben de neiging om omhoog te groeien. Scheur de planten daarom iedere 3 jaar en plant ze dan weer diep terug.

Nieuw:

Dit jaar hebben we ons sortiment weer uitgebreid met enkele nieuwe variëteiten. Zoals Heuchera 'Lime Marmalade'®, Heuchera 'Paris'® en Heuchera 'Silver Scrolls'®. Heuchera's zijn er in enorm veel soorten. Wij kunnen u momenteel een 10 tal verschillende Variëteiten aanbieden. Bijzondere soorten zoals Heuchera 'Miracle'(R), waarvan het blad van lichtgroen naar bijzonder rood kleurt in de herfst. In zachte winters behouden de planten het blad.