Medewerker Tuinwinkel

Ben jij de ideale kandidaat? die de kar wil trekken op onze tuinwinkelafdeling.

In de tuinwinkel wordt alles verkocht wat nodig is om de planten in optimale conditie te houden. Denk hierbij aan: tuingereedschap, bemestingsproducten en gewasbescherming, maar dan zijn we er nog niet, want bij de tuinwinkel hoort ook het Wildlifecenter, de BQQ afdeling en de potterie afdeling.

Wat houdt de functie in?

Op onze afdeling tuinwinkel ben jij (Mede)verantwoordelijk voor de verkoop en optimale presentatie van ons zeer ruime assortiment. Je adviseert onze klanten vriendelijk bij de aanschaf en beantwoord doeltreffend vragen van klanten. Wij zoeken een ervaren enthousiaste medewerker.

Om je kennis van de producten up to date te houden krijg je ook regelmatig producttraining van onze leveranciers!

Jouw kwaliteiten

Je bent een specialist op het gebied van tuingereedschap, bemestingsproducten, gewasbescherming, vogelproducten en BBQ's.

Met jouw gevoel voor techniek kun jij je klanten adviseren over ons uitgebreide assortiment. Je hebt een mbo werk en denkniveau.

Je zit bomvol kennis en ervaring. Een winkel draaien doe je samen , daarom kan je van nature goed samenwerken.

Let wel op! want productkennis is een pre voor deze functie.

Wij Bieden

Een afwisselende baan in een sfeervol en dynamisch bedrijf. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld. Wij zijn open van maandag t/m zaterdag en op vrijdag avond koopavond. Werken op zaterdagen en feestdagen is voor jouw vanzelfsprekend.

Het salaris is conform CAO Retail non-food.

Je Reactie

Heb je intresse? Mail ons dan of kom even langs.

Oude nijkerkerweg 167, 3853JP Ermelo.
E: sollicitatie@de-struukakkers.nl
T: 06-13642486
T: 0341 - 551585