Napoleon  BBQ's

Met zowel kleine als grote modellen, biedt Napoleon voor iedere BBQ'er een mooie en geschikte oplossing.
Op één model na zijn alle BBQ's van Napoleon vrijwel volledig afgewerkt met hoogwaardig roestvrijstaal. Daarnaast zijn deze Canadese BBQ's uitgerust met de nieuwste snufjes.

Met het gepatenteerde 'SIZZLE ZONE' kan je in korte tijd de temperatuur opstoken tot wel 800 graden! Ideaal dus om in no-time je vlees dicht te schroeien. Een Napoleon BBQ komt ook standaard met RVS, en dus niet gietijzeren, grillrooster.

de Rogue Serie

De rogue-serie combineert innovatieve functies, uitgebreide functionaliteit en verfijnde ontwerpen. Kwaliteit gasbarbecues in de Rogue-serie bieden een breed scala aan toepassingen, bijvoorbeeld roestvrijstalen kookroosters en de SIZZLE ZONE zijbrander. De zijbrander kan zelfs worden gebruikt voor pannen en andere accessoires om je bijgerechten en sauzen te koken terwijl de hoofdmaaltijd op het ijzeren kookrooster in het ruime grillhoofd wordt bereid.

Houtskool Barbecues

Of je nu een barbecue amateur of pro bent, koken op houtskool heeft altijd al iets aantrekkelijks gehad. Het assortiment houtskoolroosters van Napoleon heeft bijna altijd wel een model dat voldoet aan alle vereisten, van het verleidelijke, extra grote houtskool Professional-model in roestvrij staal, naar de veelgeliefde ketelbarbecueserie met zijn verfijnde details.

Apollo Smokers

Iedereen die van het aroma van gerookte vis of vlees houdt, of gewoon geniet van de traditionele barbecuenervaring, zal van de Apollo smoker houden. De flexibele 3-in-1 Appolo smoker in twee verschillende maten speelt de rol van houtskool barbecue en roker, en transformeert van een full-size roker naar een draagbare houtskool barbecue in een flits.