Potgrond, Bodemverbeteraars en Mest

Potgrond

Elke plant heeft speciale behoeften waar een potgrond aan moet voldoen. Een samenstelling van een potgrond is daarom erg belangrijk. Wij hebben voor iedere plant een geschikte potgrond rekening houdend met de benodigde voedingstoffen, de juiste bodemstructuur en grondstoffen van hoge kwaliteit.Bodemverbeteraar

De basis van een mooie tuin is een gezonde bodem. Bodemverbeteraars worden hier veelvuldig voor gebruikt. De bodemverbeteraars worden verwerkt door de bovenlaag van de tuin (wortelzone van de planten). Hierdoor wordt de structuur van de grond verbeterd en de vruchtbaarheid verhoogd. Ook worden bodemverbeteraars gebruikt om de organische stof te verhogen. Dit heeft een positief effect op de waterhuishouding. Door de lossere samenstelling wordt het water beter vastgehouden. De lossere samenstelling heeft tevens een positief effect op de luchthuishouding. Het wortelgestel kan zich zo beter ontwikkelen. 

Bemesting met Ecostyle

Meststoffen en voedingsstoffen zijn er in zoveel soorten en maten. Iedere plant, boom of struik moet op het juiste tijdstip over voldoende voedingsstoffen kunnen beschikken. Belangrijk is dat deze stoffen in de goede verhouding opgenomen kunnen worden (niet teveel, maar ook niet te weinig). Tekorten aan voedingsstoffen kunnen door een goede bemesting aangevuld worden. 

Honderd procent natuurlijk

Bemesten met AZ-meststoffen voedt niet alleen de planten, maar ook de bodem en het zo belangrijke bodemleven. ECOstyle AZ-meststoffen zijn 100% natuurlijk, 100% ecologisch en 100% effectief voor een langdurige en geleidelijke voeding.