Het mooiste voor in huis

Casa Vivante

Casa Vivante is een eigentijds klassiek merk met een assortiment dat voortdurend wordt vernieuwd, speciaal ontworpen en ontwikkeld voor Casa Vivante.
Casa Vivante biedt een volledig assortiment aan home deco producten, die voldoen aan onze hoge eisen van kwaliteit, onderscheidenheid en eigen design.Ieder product van Casa Vivante wordt gekenmerkt door het karakteristieke gevoel van het merk:Puur, elegant en altijd passend bij het seizoen.  

Zijdebloemen

Sommigen vinden het "ongelooflijk, en net echt! Anderen vinden het maar niets! Kom toch maar eens kijken en overtuig uzelf van de onwaarschijnlijke gelijkenis met verse bloemen. Ik verklap u alvast dat wij geen vers materiaal verkopen, voor het geval u zou twijfelen.Hortensia, orchidee, roos, pioen, ridderspoor, lente- en zomerbloesem, allemaal bij ons te koop. En tevens kan onze bloemist voor u ook boeketten en bloemstukken maken.

Jet servies

Als je eenmaal de serviezen van Jet hebt gezien, ben je verkocht! Er is voor iedereen, voor elk budget en iedere stijl wel een bijpassend servies. Hou je van hortensia's of wordt je vrolijk van lavendel? Ben je gek op kippen of hou je van vrolijke kleuren? Het is er allemaal! De serviezen zijn onderling in veel gevallen mooi te combineren vanwege de mooie basiskleur. Alles van één servies of juist een combinatie, het kan geregeld worden. Ben je op zoek naar een bepaald servies wat niet in de winkel staat of zoek je onderdelen van een bepaald servies, we kunnen meer leveren dan we je kunnen laten zien